Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΕΣΩΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ

Αποσυσπείρωση παρά ενότητα αποφέρουν οι 2 επιστολές των προέδρων ΦΣΑ κ Θηβών. Θα παρακαλούσα τους 2 κυρίους να κρατήσουν τις προσωπικες τους διαφορές μεταξύ τους.
Ο Αγώνας είναι κοινός
Ο Αγώνας κρίνεται απο τα αποτελέσματα
Όποιος πολεμάει πρέπει
α) να ματώνει
β) να πολεμάει με σχέδιο
γ)να πολεμάει ενωμένος
Λάθη γίνονται από όλες τις πλευρές.. Πρέπει να αφήσουμε πολιτικά παιχνίδια απ'εξω κ να συσπειρωθούμε. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός τόσο στον ΠΦΣ όσο κ στους συλλόγους ΦΣΑ, ΦΣΠ, ΦΣΘ κ ΦΣ Αχαιας, στους μεγαλύτερους κ τους μαχητικότερους συλλόγυς. Σςβασμός κ σε κάθε μέλος μεμονωμένα σε όλη την επικράτεια που δίνει τον αγώνα του,προασπίζει το ομαδικό συμφέρον απο το ατομικό. Αν δε σεβαστώ αυτά τα μέλη, ποιους θα σεβαστώ, τα "ποντίκια που καιροφυλαχτούν να σου κλέψουν το φαγητο", τους "πουλημένους" ή τους "Σαββατιανους"? Αντί να αναλωνόμαστε σε επιστολές , καλά είναι να έχουμε σχέδιο για τη μαχη.
Πρέπει να έχουμε προτάσεις λειτουργικές για τον κλάδο. Πρέπει εμείς να σωσουμε τον κλάδο, σβήνοντας πρώτα τα λάθη του παρελθόντος. Όσο υπάρχουν συνάδελφοι που δεν είναι επιστήμονες, αλλά είναι είτε κομματόσκυλα, είτε είτε λοπωδύτες΄-κομπιναδόροι, είτε λαμόγια αθέμιτου ανταγωνισμού, είτε άτομα που με τον έναν ή αλλον τρόπο βρέθηκαν με μια άδεια φαρμακοποιού στα χέρια τους, τότε το θέμα δε λύνεται..
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
Το κράτος δεν μπορεί να συντηρήσει 12.000 φαρμακεία. Μπορεί όμως 12.000 επιστήμονες.. Όσο δε θέλουμε να βρούμε μια λύση σε αυτό, να έχουμε επιστήμονες ιατρούς, φαρμακοποιούς, μηχανικούς , τότε ο κάθε Λοβέρδος θα βγαίνει στην τηλεόραση κ θα μας παρουσιάζει σαν 12,000 εμπόρους-ελεύθερους επαγγελματίες. Κύριοι , προτείνετε λύσεις ζωής, κ όχι λύσεις ευκαιριακές.

Παραθέτω τον αντίλογο σε link
http://pharmateam.blogspot.com/2012/03/blog-post_633.html#axzz1pffN51Zo
http://pharmakeutika.blogspot.com/2012/03/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου