Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Από το Κάτω Παρταλι , τζάμπα Διακοπές στη Μύκονο και στην Αράχωβα!

Αυτό προωθεί το νέο νομοσχέδιο! Φαρμακοποιός εγκατεστημένος σε χωριό 300 κατοίκων , και με ένα φαρμακείο που βγάζει δε βγάζει λειτουργικά έξοδα, συστεγάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες σε ξενοδοχείο all inclusive στη Μύκονο, στην Πάρο και σε οποιαδήποτε άλλη τουριστική περιοχή! Το κάτω Παρτάλι ήταν ασύμφορο, βενζίνες , εξυπηρετήσεις, άντε να περιμένεις τον αγροτικό ιατρό..
Μία συμφωνία, και τσακ 5 τετραγωνικά μέτρα εντός του ξενοδοχείου να πουλάς στις τουριστριούλες τα αντιηλιακά του κορρέ.. Και ούτε έκπτωση ούτε τίποτα... Κανένα panadol, καμία fenistil, σε μεγάλες ποσότητες όσο είναι ακόμα φθηνά, ενώ απο 1/1/2017 , όσο πιο ψηλό πυρετό έχει, τόσο πιο ακριβά πουλάς! Μονοπώλιο είσαι, ότι γουστάρεις κάνεις.. Εδώ πουλάνε το νερό 2 ευρώ, το panadol δε θα πουληθεί? Συνταγές?? Τι να τις κάνεις, ???
 Αλλά μέχρι το Σεπτέμβριο, μετά δε λέει.. Οκτώβρη παίρνεις μια ανάσα, και από Νοέμβρη, πας στην αποθηκούλα των 10 τετραγωνικών που έχεις νοικιάσει στην Αράχωβα, και πουλάς cold & flu και bisolvon.. Άντε και κανένα pennsaid σε αυτούς που έχουν τράβηγμα από το ski, και καμιά ενυδατική στις Μεγάλες Κυρίες! Αλλά επειδή είσαι και πολύ αλάνι, στο χιονοδρομικό , δίπλα από τα σκι που νοικιάζουν, ανοίγεις και ένα παραρτηματάκι.. Ποιός θα σε ελέγξει?
Οι κάτω Παρταλιώτες??Αυτοί θα πληρώνουν κανά 10ευρω και θα τους τα πάει το ταχυδρομείο ή αν είσαι μάγκας απευθείας από το e-shop σου.... Στην τελική για ένα ντεπόν σιρόπι, θα πληρώνουν με τα έξοδα αποστολής κανά 10ευρω, αλλά Τι σε τρώει? Αντί να ευχαριστείς τον Άδωνι που θα σε κάνει τυπά, τον βρίζεις και απο πάνω..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου