Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Επιστολή προς ΠΦΣ

Ας τη μεταβιβάσει κάποιος κοντινός στο προεδρείο

του Αναπληρωματικού Μέλους ΠΦΣ Του ΦΣ Τρικάλων

Αγαπητό προεδρείο, 

Καταρχήν , σας ευχαριστώ για τον αγώνα που δίνετε. Είτε έχει καλά αποτελέσματα, είτε κακά, ο αγώνας μετράει. Και αυτός που αγωνίζεται πολλές φορές κάνει και λάθη, και τον δικαιολογώ, αυτόν που κάθεται σε μια καρέκλα , και μόνο κατηγορεί, χωρίς να ιδρώσει, και θυμάται μόνο το σύλλογο όταν τον έχει ανάγκη , ή όποτε θίγονται τα ατομικά του συμφέροντα μόνο , δεν το δικαιολογώ. 
Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι εν όψει της προσεχούς Γενικής Συνέλευσης, έχετε κάνει ένα μεγάλο λάθος.
Μας έχετε στείλει επιστολές να παραβρεθούμε τα μέλη , τακτικά ή αναπληρωματικά κατά περίπτωση, χωρίς να γνωρίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια της συζήτησης ΤΡΟΙΚΑ - Κυβέρνησης. Η μόνη πληροφόρηση που έχουμε, είναι ανεπίσημη , από κανάλια τηλεόρασης, εφημερίδες, αποσπάσματα ραδιοφωνικών σταθμών, και blog , με τον καθένα να εκφράζει μια διαφορετική άποψη. Καλείτε ουσιαστικά τα μέλη εκτός Αττικής, να δαπανήσουν ένα εύλογο ποσό σε έξοδα μεταφοράς και διαμονής, απλά για να ακούσουν, Γιατί δυστυχώς, χωρίς πληροφόρηση , μόνο αυτό μπορούν να κάνουν , το Σάββατο. Δεν τους δίνεται η δυνατότητα ούτε να ζυμώσουν προτάσεις και να προτείνουν λύσεις, ούτε να μεταφέρουν προβληματισμούς. Μπορώ να αντιληφθώ μόνο ως σκοπιμότητα της μη ενημέρωσης , την αποφυγή διαρροής σημαντικών πληροφοριών προς τρίτους, μη φαρμακοποιούς για λόγους τακτικής. 
Δεδομένης της απουσίας του τακτικού μέλους, σας πληροφορώ, ότι δε θα είμαι ούτε εγώ παρόν στη Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ, μιας και οποιαδήποτε δαπάνη   μεταφοράς, είναι ασύμφορη, για να παίξει απλά κάποιος το ρόλο  του ακροατή, 
Περιμένουμε ως μέλη της επαρχίας , κάποια επίσημη ενημέρωση , κατά προτίμηση πριν τη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου.

Με τιμή
Χαρίσης Ιωάννης
Αναπληρωματικό Μέλος ΠΦΣ Του ΦΣ Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου