Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ολοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία σε Ζωγράφου, Θεσσαλονίκη, Καλαμπάκα και Τρίκαλα



07/10/2012 | 16:04Τελευταία Ενημέρωση: 12:40 08/10/2012
Δ
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό σε 4 πόλεις της Ελλάδας.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι,

• Στου Ζωγράφου, στην πλατεία Αλεξανδρή (πρώην πλατεία Γαρδένια)
• Στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους
• Στην Καλαμπάκα, στην κεντρική πλατεία της πόλης
• Στα Τρίκαλα, στην αρχή του πεζόδρομου Ασκληπιού

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στου Ζωγράφου, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους,

Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει. 


Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στη Θεσσαλονίκη θα παραληφθούν από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, ενώ τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα, θα παραληφθούν από το Κοινωνικό Φαρμακείο του νομού Τρικάλων. Η δράση γίνεται με τη συνεργασία των Δήμων Τρικέων και Καλαμπάκας. Η διαλογή και κατηγοριοποίησή των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού, θα πραγματοποιηθεί από τους υπευθύνους, των παραπάνω φορέων.

ΣΚΑΪ
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης
Κοινωνικό Φαρμακείο νομού Τρικάλων
Δήμος Τρικέων
Δήμος Καλαμπάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου