Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Αύξηση των θανάτων στην χώρα μας! Στους 19 οι νεκροί

Αυξάνονται τα θύματα του ιού στην Ελλάδα.
Τους 19 έφτασαν οι νεκροί από την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για μια 86χρονη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στο οποίο και νοσηλευόταν, και έναν 64χρονο που επίσης νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο.
Πάντως όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας  μέχρι χθες τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 71
 και το σύνολο των επιβεβαιωμένων ανέρχεται σε 695 ενώ υπολογίζεται πως 8 με 10.000 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό στη χώρα.
Παράλληλα κατέστησε σαφές πως χωρίς μέτρα ελέγχου ο αριθμός των περιπτώσεων θα συνέχιζε να αυξάνεται δραστικά. «Υπάρχει ο κίνδυνος να μολυνθεί περισσότερο από το 50% του πληθυσμού», τόνισε.
Πάντως βάση των στοιχείων που έδωσε οι νοσούντες νοσηλεύονται σε 28 περιφερειακές ενότητες, τα περισσότερα από αυτά στην Αττική.Το 56% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες, 114 ασθενείς νοσηλεύονται και 35 είναι διασωληνωμένοι με μέση ηλικία τα 68 χρόνια, όλοι τους άνδρες εκτός από μια γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου