Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Διαπραγματεύσεις μεν αλλά στου.κουφού την.πόρτα...

Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με τους «θεσμούς» για τη σύνταξη της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που θα αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων.
Το Υπουργείο Υγείας, σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ), καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρεθούν ασφαλιστικές δικλείδες οι οποίες θα αποτρέψουν ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία της φαρμακευτικής αγοράς, στην πρόσβαση των πολιτών στο φάρμακο και στην προστασία της δημόσιας υγείας.



Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που έχουν προκύψει από την πρόσφατη συμφωνία με τους δανειστές, πιστεύει ότι πρέπει να συνεχιστεί η συντονισμένη προσπάθεια για τη καλύτερη δυνατή διευθέτηση όλων των κρίσιμων θεμάτων, επιδεικνύοντας η κάθε πλευρά την απαιτούμενη ωριμότητα και ευθύνη.

1 σχόλιο:

  1. Συμπατριώτες Φαρμακοποιοί,

    Όταν επιτρέπουμε στο καθεστώς πολιτικό σύστημα, να σφετερίζεται προκλητικά τη Δημοκρατία, προκειμένου μία πολιτική και Οικονομική Ολιγαρχία να νομοθετεί σύμφωνα με συμφέροντα και αποφάσεις των προστάτιδών της εξωχώριων δυνάμεων (Τρόϊκα/θεσμοί) και όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα της κοινωνίας/πατρίδας μας, ας μην διαμαρτυρόμαστε που οι αποφάσεις αυτές είναι καταστροφικές για τον κλάδο μας, αφού κι αυτός είναι μέρος τής, συνολικά προγραμμένης, κοινωνίας.
    Με λίγα λόγια: Αν δεν σώσουμε την πατρίδα/κοινωνία μας, δεν γίνεται να σώσουμε τον κλάδο μας.

    Όσοι, μετά πέντε ολόκληρα χρόνια εφαρμογής της ίδιας καταστροφικής πρακτικής από όλες τις κομματικές “παρατάξεις” (Δεξιές, Αριστερές, Κεντρώες, σοσιαλιστές και νεοφιλελέ) δεν έχουν αντιληφθεί αυτή την πραγματικότητα και επιμένουν κλαδικά, ή βλάκες είναι, ή “στημένοι” ή άσχετοι .....

    Μην αφήνετε τους βλάκες, στημένους ή άσχετους να αποπροσανατολίζουν τον αγώνα σας, διότι έτσι είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων η ήττα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή