Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος κατηγορεί ποιον???

Η μεγαλύτερη αλητεία όλων των εποχών, τολμάει κ μιλάει ...
Ας σκάψουμε λίγο το παρελθόν ....
Αναδημοσιεύσεις:



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΔΙΟΡΙΣΕ 13 ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Σκάνδαλο με διορισμό 13 παρακαλώ συμβουλων  στο Υπουργείο Υγείας απο τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ!!!!

Η διορισμοί έγιναν σε μια μέρα στις 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.....
ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 143/ΥΟΔΔ 27/3/2012 ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 380 7/8/2012
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.....



Εξασφάλισε διορισμό της κόρης τ κρεμάζοντας χιλιάδες άλλους!

Δημοσίευσηαπό ΜΙΣΟΠΩΓΩΝ » Οκτώβριος 15th, 2009, 2:59 pm
Εξασφάλισε το διορισμό της κόρης του πριν φύγει από το υπουργείο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009, 09:52

Ρεπορτάζ: Γιώργος Στεργιόπουλος


Εικόνα


Μπορεί με την αλλαγή της κυβέρνησης να έφυγε από το Υπουργείο Παιδείας ο πρώην υφυπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος, άφησε όμως παρακαταθήκη… το επαγγελματικό μέλλον της κόρης του.

Όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός «Κίτρινος Τύπος», ο πρώην υφυπουργός κατάφερε να «περάσει» φωτογραφική τροπολογία, ώστε, όταν αποφοιτήσουν από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά οι φοιτητές Διδακτικής Τεχνολογίας -κατ’ επέκταση και η κόρη του- να έχουν πλεονέκτημα διορισμού στη μέση εκπαίδευση.

Πώς το πέτυχε αυτό; Αναβαθμίζοντας το συγκεκριμένο τμήμα σε καθηγητική σχολή.

Ο Αλέξανδρος Ρονιώτης, καθηγητής πληροφορικής από το Ηράκλειο της Κρήτης, και 170 συνάδελφοί του, αποκαλύπτουν πώς τον Αύγουστο του 2009 «πέρασε» η συγκεκριμένη τροπολογία, που μάλιστα αδικεί 5.000 φοιτητές άλλων σχολών ανά την επικράτεια.



Η τροπολογία αυτή καθιστά το συγκεκριμένο τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά καθηγητική σχολή. Αυτό σημαίνει ότι οι πτυχιούχοι του τμήματος -άρα και η κόρη του πρώην υφυπουργού- αποκτούν απόλυτη προτεραιότητα διορισμού έναντι ακόμη και των αποφοίτων που έχουν υψηλότερη επίδοση σε ενδεχόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.



Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, αρνείται ότι η συγκεκριμένη τροπολογία υπεγράφη για να ευνοηθεί η κόρη του. Ισχυρίζεται ότι η διάταξη αφορά και στα τμήματα άλλων σχολών, όσων, όπως λέει, έχουν περισσότερα παιδαγωγικά μαθήματα.

Αν και το 2006 όλες οι σχολές πληροφορικής ενσωμάτωσαν τα ίδια ακριβώς παιδαγωγικά μαθήματα, ο πρώην υφυπουργός επιμένει ότι στηρίχτηκε σε πρόταση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.



Πηγή:
ταρζάν



Επισκεφτείτε την πηγή για να δείτε και τα βιντεάκια.
Στην πραγμτικότητα ο Λυκουρέντζος με απροκάλυπτο τρόπο για χάρη της κορουλας του, έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα διορισμου σε όλους τους υποψήφιους της σχολης της σε βάρος όσων άλλων φοιτούν στις άλλες σχολές, κι άσχετα με τα προσόντα και τον βαθμό απολυτηρίου που έχουν.
Το ειρωνικό είναι ότι ΚΑΝΕΝΑ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό δνε ειχε η συγκεκριμένη σχολή που να μην είχαν όλες οι άλλες ως προς τα παιδαγωγικά μαθήματα, πέρα από το ότι φοιτούσε η παιδούλα του πρώην υφυπουργού... :roll: 


Επίσης να σημειωθεί ότι ο αριθμός 5000 αδικουμένων είναι πολύ μικρός αριθμός γιατί δεν συμπεριλαμβάνει όσους έχουν ήδη πάρει απολύτήριο από τις πολυάριθμες σχολές πληροφορικής ή έστω αυτών που έχουν τον όρο πληροφορική (πρόσφατη αναγνώριση κάποιων ΤΕΙ της επαρχίας) ή αποφοίτους που έστω και με παρόμοιες εμβόλιμες αδιαφανείς διατάξεις μπήκαν στο ΠΕ19-ΠΕ-20 (ΤΕΙ αυτοματισμού)....


Περισσότερα θα δείτε και σε ένα σχόλιο σου για το σκάνδαλο στο άρθρο "Πόσο κοστίζει ένας διορισμός στο δημόσιο"

Επίσης ενδιαφέρουσα για το θέμα και η ανεπίσιμη ιστοσελίδα των Πληροφορικάριων :
http://pe19pe20.blogspot.com

Υπάρχει η επιστολή που στάλθηκε από τον εκπρόσωπο όλν των σχολών Πληροφορικής στην Διαμαντοπούλου όσο και σχόλια για τις πρόσφατες δηλώσεις του Λυκουρέντζου




Έργα και ημέραι των Συμβούλων του κου Λυκουρέντζου!!!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012, 20:56
Έργα και ημέραι των Συμβούλων του κου Λυκουρέντζου!!!

Ευτράπελων συνέχεια στο ΠΓΝΠ μετά τις παραβιάσεις των Νόμων και την αυθαίρετη ερμηνεία τους , τις συντάξεις ρουφιανόχαρτων προς το εκτελεστικό γραφείο του ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν να κόψουν υπηρεσιακά υπαλλήλους του ΠΓΝΠ επειδή δεν ήταν της αρεσκείας τους . Τις αυθαιρεσίες και τις μη σύννομες συμπεριφορές σε εργαζομένους και πολίτες – ασθενείς από τον Διοικητικό Διευθυντή και όλα αυτά με την ανοχή του Διοικητή κου Λέτσιου.
Τώρα έχουμε και κρούσματα για Αντιποίηση Αρχής, καθώς η μια εκ των δύο ιδιαιτέρων έχει αναγάγει τον εαυτό της σε ΥΠΕΡΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ του Νοσοκομείου μάλιστα δρα ως βασιλικότερη του βασιλέως και τούτο γιατί παρότι έχει προσληφθεί επί Ν.Δ. και μάλιστα από τον πρώην Υπουργό Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο της οποίας ο σύζυγος ήταν κομματάρχης του. Η εν λόγω κυρία έχει τις πλάτες στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ΠΓΝΠ και με τις ευλογίες και την αβάντα του τέως Διοικητού και παρασυμβούλου του κου Σαλμά Νίκου Μανιαδάκη ο οποίος ήταν αυτός που την επέβαλε στον Λέτσιο. Ενώ είχε προσληφθεί στο ΠΓΝΠ ΥΕ ως βοηθός θαλάμου έκανε μετάταξη σε ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού επί εποχής Φώτη Παπαβασιλόπουλου… πότε θα την έκανε;;;!!! Με πτυχίο φυσικά… αλλοίμονο… από γνωστή σχολή της Πάτρας που δίνει τέτοιου είδους πτυχία με το κιλό!!!
Η συγκεκριμένη ιδιαιτέρα έχοντας τις πλάτες του Διοικητή κάνει υποδείξεις σε υπαλλήλους , προϊσταμένους , δεν διστάζει να παρεμβαίνει σε γιατρούς και καθηγητές με προστακτικό ύφος για να εξυπηρετήσει ρουσφέτια τόσο του Διοικητή του ΠΓΝΠ όσο και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα δεν δίστασε να διαπληκτίσει τα μέλη του σωματείου εργαζομένων ΠΓΝΠ επειδή σήκωσαν μαύρες σημαίες και πανό στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου εις βάρος του Διοικητή , πράγμα που δεν έκανε ο ίδιος ο Διοικητής!!! Η ΥΠΕΡΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ σαν δεν φτάνουν όλα τα άλλα έχει και… άποψη για τον εισπρακτικό μηχανισμό της νύχτας απαιτώντας να παραμείνουν οι υπάλληλοι ως τις δύο τα ξημερώματα. Όταν δε ο Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων της έδωσε πληρωμένη απάντηση ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ , τότε αυτή άλλαξε χίλια χρώματα.
Όλα αυτά τα χρόνια στο ΠΓΝΠ παίρνει απεριόριστες σε αριθμό πλασματικές υπερωρίες , το πλέον σημαντικό όμως είναι ότι εκτός από διαχρονική ιδιαιτέρα των Διοικητών ΠΓΝΠ του ΠΑΣΟΚ διατηρεί ταυτόχρονα και θέση στο Τμήμα Προμηθειών όπου κλίνει τις παραγγελίες από το Γραφείο της Διοίκησης και όχι από το Γραφείο Προμηθειών. Αλήθεια τι λόγος συντρέχει και δεν επιτρέπεται αυτές τις συγκριμένες δουλειές να τις κάνει άλλος υπάλληλος;;;
Μήπως αυτά τα φαινόμενα έχουν εξοργίσει τους υπαλλήλους του ΠΓΝΠ γι αυτό ζητάνε … την άμεση δράση της Χρυσής Αυγής και να επιληφθεί ο κύριος Ρακιντζής ;;; Τέτοιες συμβουλές δίνει ο κύριος Λέτσιος στον Υπουργό Υγείας να λειτουργούν κατ αυτόν τον τρόπο και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της Χώρας;;; Μιας και είναι ελέω Μανιαδάκη άτυπος σύμβουλος του κου Λυκουρέντζο Πρόεδρος της Επιτροπής κόστους των Νοσοκομείων όλης της Χώρας. Αλήθεια… δεν μας είπαν ο εξορθολογισμός του κόστους θα γίνεται στα Νοσοκομεία της Χώρας με γνώμονα τις επιθυμίες του εκάστοτε εργολάβου με το δικαίωμα… να διορίζει όποιον θέλει όπου θέλει;;;

Καλά βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν υπάρχουν στην Αχαΐα να ασχοληθούν με τα τερτίπια Μανιαδάκη - Λέτσιου που διέλυσαν το ΕΣΥ;;; Αξίζουν πολλά… ΕΥΓΕ στον κύριο Λυκουρέντζο για τις επιλογές του, αυτή την ΝΔ των Μανιαδάκιδων και των Λέτσιων πιστέψαμε και ψηφίσαμε;;; Πάντως σίγουρα δεν ψηφίσαμε ΝΔ για να κάνει κουμάντο στα ΦΑΡΜΑΚΑ η τραγουδίστρια ΦΑΡΜΑΚΗ. Για το σκάνδαλο αυτό σε λίγες ώρες … υπομονή τον λόγο πλέον έχουν ΣΤΑΜΑΤΗΣ και ΜΠΟΥΡΑΣ…!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου