Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η Α.Ε.Σ.Π.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η Α.Ε.Σ.Π.
Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε και πάλι η Αδέσμευτη Ενωτική Συνδικαλιστική Παράταξη (Α.Ε.Σ.Π.) με επικεφαλής το νυν πρόεδρο του Π.Φ.Σ. κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και Πειθαρχικού Συμβουλίου στον Π.Φ.Σ.

Συγκεκριμένα έλαβαν για το Δ.Σ.:
• Αδέσμευτη Ενωτική Συνδικαλιστική Παράταξη, 90 ψήφους, ποσοστό 53,57% 
• ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών, 31 ψήφους, ποσοστό 18,45%
• Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Φαρμακοποιών, 23 ψήφους, ποσοστό 13,69%
• Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Φαρμακοποιών, 10 ψήφους, ποσοστό 5,95%
• Συνδικαλιστική Παρέμβαση 2011, 10 ψήφους, ποσοστό 5,95%
• Νέος Ανεξάρτητος Συνδυασμός, 3 ψήφους, ποσοστό 1,79%

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α.Ε.Σ.Π. κ. Θεοδ. Αμπατζόγλου μετά τη καταμέτρηση δήλωσε: «Οι φαρμακοποιοί με την ψήφο τους μας δίνουν την εντολή για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τους αγώνες για την προάσπιση των δικαιωμάτων του κλάδου. Η ψήφος τους είναι η δύναμή μας, για να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση σε όσους επιβουλεύονται το Φαρμακείο με τη σημερινή του μορφή. Ενωμένος και ισχυρός ο κλάδος θα δώσει τις μάχες του με όραμα ένα Φαρμακείο κοντά στον ασθενή, τον ηλικιωμένο, τον έλληνα πολίτη.»

Στις εκλογές, που έγιναν στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα, ψήφισαν 168 εκλέκτορες που εκπροσωπούν τους 12.000 φαρμακοποιούς όλης της χώρας.


Εκ του Π.Φ.Σ.

2 σχόλια:

  1. Ο κοσμος καιγεται ΚΑΙ εμεις,αν και μορφωμενοι ανθρωποι,ακομη και στο χειλος του γκρεμου,λειτουργουμε κομματικα!!!!Ε,ειμαστε αξιοι της τυχης μας....Αυτο τα λεει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη στείλε μου στο Twitter το mail σου για να σου στείλω τον κώδικα για το Pharmapoint. Σβήσε το σχόλιο όταν το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή