Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΦΣΘ: Αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά των φαρμακοποιών-μελών του




Θεσσαλονίκη 31 Ιανουαρίου 2019


AΡΙΘΜ. Πρωτ: 253


Προς: Φαρμακοποιούς του ΦΣΘ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει για πρώτη φορά αποκριάτικο μασκέ πάρτι για τα παιδιά των φαρμακοποιών μελών του. Σκοπός μας είναι να καθιερώσουμε εκδηλώσεις που θα φέρνουν τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους κοντά στο Σύλλογο, ξεκινώντας από ένα Balle d’ enfants που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Grand HotelPalace (Μοναστηρίου 305), στις 10:30 το πρωί, όπου τα παιδιά των φαρμακοποιών θα ξεφαντώσουν ντυμένα αποκριάτικα. Δύο έμπειροι και διασκεδαστικοί κλόουν θα αναλάβουν την εμψύχωση των παιδιών και θα δίνουν το ρυθμό αυτού του όμορφου μουσικού πάρτι. Επιπλέον θα προσφέρεται μενού για παιδιά και ενήλικες.
Όσοι ενδιαφέρεστε να παραβρεθείτε στο αποκριάτικο πάρτι του ΦΣΘ, μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στα τηλέφωνα του Συλλόγου (2310-471776 και 2310-471682) έως τις 11 Φεβρουαρίου, ενώ θα πρέπει να αναφέρετε ξεχωριστά τον αριθμό των ενηλίκων και των αριθμό των παιδιών. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος.
Το αποκριάτικο πάρτι είναι δωρεάν, καθώς αποτελεί προσφορά του Συλλόγου στους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης και τα μέλη των οικογενειών τους.


Με τιμή

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ      ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου