Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Εγώ τι θα ψηφίσω την Κυριακή?

Σε κατάσταση εμφυλίου ή χώρα. Κίνδυνολόγω?οχι βέβαια. Οι εμφύλιοι πάντα ξεκινούσαν από την πόλωση μερίδας ατόμων που εξυπηρετούσαν προσωπικά συμφέροντα κ μαζί, σαν ρέμα, μπορουσα ν να παρασύρουν τους πάντες.
Ας δούμε τις δύο πλευρές της Κυριακής, τους βόρειους κ τους νότιους.
Απ τη μια ειχαμε τις κυβερνήσεις Σαμάρα, Καραμανλή, Βενιζέλου Σημίτη Παπανδρέου. Αυτοί ειναι υπευθυνοι για τα 300 δις που χρωσταμε. Μαζί τα φαγαμε, άλλοι όμως ψιχουλα κ άλλοι τόνους. Φτιάξανε τη νέα Ελλάδα, αυτοί διόριζανε όλους τους φίλους τους σε προνομιούχες θέσεις, κάνανε το δημόσιο τομέα υπερογκωδη, επιβράβευση τους τεμπέληδες, τους κλέφτες κ τους απατεώνες. Μίζες , σκάνδαλα, μαστροποι, έμποροι ναρκωτικών, όλα κάτω από μια ομπρέλα. Για το χρήμα κάνανε τα πάντα, πουλούσαν την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί, γλειφανε τους ξένους κωλους κ γεμιζανε τις τσέπες τους.
 Μαζί με τους "ευρωπαίους" συνεταίρους, τα golden boys, και τους καναλάρχες κάνανε πάρτυ. Είχανε κ το λαό καλεσμένο, τον κερνουσανε σφηνάκια, για να τον γλυκανουν. Θέλανε να πηδήξουν ομως κιολας. Ειχανε τους καλεσμένους για το τζαμπα γαμησι, αυτούς που τους βαφτιζανε συντεχνητες , τεμπέληδες, στενόμυαλους. Για να καθησουν πιο εύκολα, όμως ειχανε και τις πουτανες πολυτελείας. Δικές τους πουτανες , ακριβοπληρωμένες, βολεμενες στα καλύτερα κρεβάτια. Οι περισσότερες δεν το δινανε, ήταν απλά ντυμενες έτσι και κυριος σκοπός τους ήταν να αποπλανουν τον κόσμο να τον υποχρεώνουν να  έρθει στα "σουσελ". Οχι ότι αυτές δεν κάνανε ποτέ τσιμπούκι. Έτσι ξεκίνησαν. Κολλώντας αφισες, αλλά επειδή κάνανε τα καλύτερα γαμησια, ήταν οι πιο ανήθικες, βολευτηκαν στα καλύτερα. Αυτές είναι που κάνουν το μεγαλύτερο ντόρο κ τώρα, αυτές θα χάσουν τα περισσότερα.
Στην άλλη πλευρά είναι ο Τσίπρας. Ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες του σπιτιού. Ήρθε με φορά, φώναξε , αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν ήξερε πως να το κάνει. 5 μήνες χωρίς αποτέλεσμα. Μπορείς να αλλάξεις ένα μπουρδέλο κ να το κανείς γραφείο? Δύσκολα, αλλά γίνεται μόνο αν είσαι ικανός. Κ το τιμ Τσίπρα δεν είναι ικανό. ο τυπος απλά είναι στο μπουρδέλο, κ ρωτάει τους καλεσμένους πως θα γινει το πάρτυ. Ένα πάρτυ που υποσχέθηκε να βάλει τέλος. Αλλά , δυστυχώς και αυτός φαγητό μόνο στο μπουρδέλο βρίσκει. Οι πιο θερμοί υποστηρικτές: ή μερίδα που γουσταρε το τζαμπα φαι, κ ας πονουσε κ λίγο ο κωλος μετά αν κ τις περισσότερες φορές έβρισκαν τρόπο να την σκαπουλαρουν.
Λίγο παραδίπλα υπάρχου  κ μερικοί γείτονες.  Μικρές δουλειές , ξέρεις από πριν τι καπνό φουμαρουν. ΚΚΡ , ποτάμι,χρυσή Αύγη, κόμματα που δε θα έπρεπε να υπάρχουν.
Οπότε εγώ την Κυριακή δε ψηφιζω, δεν παω στο πάρτυ ούτε σαν καλεσμένος ούτε σαν πουτανα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου