Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η παράνοια του μνημονιακού Πορτοσαλτε

Πως είναι δυνατό να επιτρέπεται σε κάποιον να κάνει κήρυγμα διαχείρισης όταν ο ίδιος είναι το ζωντανό πρότυπο αποφυγής? Κι όμως γίνεται..
Ένας δημοσιογράφος με το όνομα Πορτοσάλτε κάνει κάθε μέρα εκπομπή στο ΣΚΑΙ.  Τα βάζει με τους  συλλόγους και είναι αυτονόητο. Ο ίδιος διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ για ένα χρόνο, μιας και όταν οι συνάδελφοι του κάνανε στάση εργασίας, ο ίδιος έκανε εκπομπή.
Κράζει κάθε μέρα τους μεροκαματιάρηδες. Ο ίδιος ωστόσο αμείβεται με παχυλό μισθό από έναν ιδιοκτήτη που χρωστάει ένα κάρο λεφτά στο κράτος. Χρέη που τα επωμίζονται οι ίδιοι οι πολίτες,  από τους αρτοποιούς, , στους ιατρούς, τους φαρμακοποιούς , τους ιδιωτικόυς και δημοσίους υπαλλήλους , τους πραγματικούς  δημοσιογράφους μέσω των μνημονιακών μέτρων που ο ίδιος υποστηρίζει. Λογικό δεν είναι? Χωρίς αυτά τα μέτρα, δε θα πληρωθεί.
Όταν από ένα περίεργο δρόμο, μεταξύ των πιο τρανταχτών ονομάτων-φεσατζήδων , Μπατατούδης- Κοντομηνάς - Αλαφούζος, επαναλειτουργεί μία συχνότητα υποθηκευμένη στην ΑΤΕ, και κάπου στη μέση μεσολαβεί η Γερμανική RTL, κάτι βρωμάει...
Για ποιο λόγο δίνεται το δικαίωμα σε κάποιον να αμείβεται με πολλαπλάσιο μισθό του βασικού από μια επιχείρηση που χρωστάει αρκετά εκατομμύρια ευρώ και παράλληλα ο ίδιος να προσπαθεί να επιβάλλει τον εργασιακό μεσαίωνα στις τάξεις?
Ως πότε ο εισαγγελέας θα αφήνει τις πολύτιμες κοινόχρηστες συχνότητες να λυμαίνονται από τέτοιες επιχειρήσεις και να παραπλανούν τον κόσμο? 
Ως πότε κύριε Προτοσάλτε θέλετε να θεωρείτε τον κόσμο χαζό?

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου