Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Καρφώνει ο Κασιδιάρης τον Γεωργιάδη. Τα 100 χιλιάρικα πρόστιμο , έγιναν 15!

Με παρέμβαση Σαμαρά στο εκτελεστικό έργο της δικαιοσύνης , όπως δηλώνει ανοιχτά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης, , μειώθηκε το πρόστιμο του Άδωνι !

Λεπτομέρειες.. :

Με την υπ' αριθ. 1465/2014 απόφασή του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δικάζοντας την αγωγή του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αφορούσε τις δηλώσεις του τελευταίου, για σκάφος που, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, είχε στην κυριότητα του ο Πάνος Καμμένος, δηλωμένο σε off shore εταιρεία, με σκοπό να φοροδιαφεύγει, έκρινε ότι οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ήταν συκοφαντικές και εξυβριστικές, καθώς αποδείχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ιδιοκτήτης σκάφους που ανήκει σε off shore εταιρεία.

Το δικαστήριο επιδίκασε στον Πάνο Καμμένο, λόγω της ηθικής του βλάβης, το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου είχε την γνώμη ότι πρέπει να του επιδικασθεί το ποσό των 100.000 ευρώ.
Είναι προφανές ότι ο μόνος ρόλος του Γεωργιάδη είναι να συκοφαντεί πρόσωπα κατ' εντολή  ή με κάλυψη Σαμαρά, όπως έκανε και στον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, κο Λουράντο, αρκετές φορές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου