Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ανάκτηση αποθηκευμένων κωδικών e-ΔΑΠΥ απο τους browsers/περιηγητές Βby farmakopoioi

Σύμφωνα με την ενημέρωση του e-ΔΑΠΥ για την ενεργοποιήση του νέου DATA CENTER, την Δευτέρα 16/12 όσοι χρήστες προσπαθούν να μπούν στην εφαρμογή του e-ΔΑΠΥ θα χρειαστεί να ξαναβάλουν τους κωδικούς τους σύνδεσης. Καθώς οι περισσότεροι χρήστες τους έχουν αποθηκευμένους στους browsers τους, σας παραθέτουμε οδηγίες πως να τους ανακτήσετε ανά browser, ώστε να τους ξαναβάλετε στο e-ΔΑΠΥ.


Οδηγίες για το Google Chrome

Οδηγίες για το Mozilla Firefox

Οδηγίες για το Opera


Προβολή κωδικών πρόσβασης στον Internet Explorer

Η πρόσβαση στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο IE δεν είναι τόσο εύκολη. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία ή επιλέξτε "Εργαλεία" στη γραμμή μενού. Από τη λίστα που ανοίγει, επιλέξτε "Ιδιότητες του προγράμματος περιήγησης".
Στο παράθυρο που εμφανίζεται, επιλέξτε την καρτέλα "Περιεχόμενα" και κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογές" στην ενότητα "Αυτόματη συμπλήρωση". Θα εμφανιστεί ένα άλλο παράθυρο στο οποίο θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Διαχείριση κωδικού πρόσβασης". Μετά από αυτό, ο Διαχειριστής λογαριασμών θα ανοίξει με μια λίστα με όλους τους ιστότοπους για τους οποίους αποθηκεύονται κωδικοί πρόσβασης στο IE.
Για να βρείτε τον σωστό κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο όνομα της τοποθεσίας. Θα εμφανιστεί μια φόρμα με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο, αλλά ο κωδικός πρόσβασης θα αντικατασταθεί από τελείες. Για να το δείτε, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Εμφάνιση". Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό χρήστη σας στα Windows.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης στις σύγχρονες εκδόσεις του Internet Explorer. Για τα παλαιότερα (IE6 / 7/8/9), θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα βοηθητικά προγράμματα τρίτων για την προβολή κωδικών πρόσβασης - για παράδειγμα, το IE PassView.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου