Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΩΔΕΙΝΗΣ

Αθήνα, 16/3/2016
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο του ΕΟΠΥΥ

1 σχόλιο:

  1. ρε παιδια
    δεν καταλαβαινω , γιατι να τιμωρουμαστε οι φαρμακοποιοι οταν ο γιατρος δεν γραφει στο βιβλιαριο την φαρμακευτικη αγωγη? ειναι δικη μας η ευθυνη? δεν πρέπει να εκτελουμε την συνταγη. δηλαδη να λεμε στον ασφαλισμενο οτι δεν σου δινουμε τα φαρμακα γιατι ο γιατρος δεν στα εγραψε στο βιβλιαριο. να τιμωρουμε τον ασθενη να μην παιρνει τά φαρμακα του , να μαλωνουμε μαζι του και να μην μπορουμε να εκτελεσουμε το καθηκον μας και την δουλεια μας.
    ειδατε ποτε σε βιβλιαριο ασθενους που βγηκε απο νοσοκομειο , να εχει αναγραφει η συνταγη στο βιβλιαριο του ? ουτε μια στις 100. επομενως λογικό ειναι ο γιατρός να υφισταται τις κυρώσεις και οχι οι φαρμακοποιοί.
    με αυτον τον τρόπο είμαστε όλοι οι φαρμακοποιοι όμηροι της δημόσιας διοικησης που μοιραζει τιμωρίες κατά το δοκούν.( λεγε εκλογικη πελατεία ) και συκοφαντειται ολος ο κλαδος. ο π.φ.σ τι προκειται να κανη επ αυτου? θα το δεχτει?
    ελεος με τα διαταγματα που δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικη ζωη και την καθημερινοτητα , οταν υπαρχει η τεχνολογια για να παταξουν καθε νειδους παραβατικοτητα των παροχων που ομως δεν την χρησιμοποιουν απο αφελεια η αγνοια στην καλυτερη περιπτωση , για να μην καταλογισω δολο.
    ενας αγανακτισμενος φαρμακοποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή