Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ανοιχτά και το Σάββατο το 20% των φαρμακείων της χώρας


Σε εφαρμογή τίθεται από την 1η Δεκεμβρίου ο νόμος που προβλέπει ότι κάθε Σάββατο, το 20% των φαρμακείων θα λειτουργούν κανονικά.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, αν δεν υπάρξει ικανοποίηση στην εξυπηρέτηση του κόσμου, θα γίνει νέα διαπραγμάτευση

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :
ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ ΜΕ 370,000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑ... ΑΛΛΑ Ο ΕΛΒΕΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Κ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ! ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ? ΓΙΑ ΜΕΝΑ 2 ΕΚΔΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:
Α)ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ.. ΑΝ Ο Κος ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Κ Ο Κος ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ Κ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ
Β)ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΟ. ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ HONDOS CENTER, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΜΑΚ Κ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕ. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.. ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ Κ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.
ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ? ΙΣΩΣ ΠΟΥΛΗΣΩ ΛΙΓΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?(ΑΝ Κ TH ΚΑΘΕ VICHY,ROC, ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ)
ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ: ΚΟΣΤΟΣ ΗΛ.ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΜΙΣΘΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
(εκτός αν από τη μια εγώ να βγάζω κάτι παραπάνω κ σε αυτόν να μη δίνω τίποτα!!!), ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ(οι περισσότερο γκρινιάριδες πελάτες είναι οι δημόσοι υπάλληλοι!!!!) ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Κ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ 40ΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ 24ΩΡΕΣ/ΗΜΕΡΑ....

Στα Τρίκαλα τουλάχιστον, φροντίζουμε το καλοκαίρι παίρνουμε υποχρεωτικά 3 εβδομάδες άδεια. Ζούμε ανθρώπινα , κάνουμε τις διακοπές μας. Οφείλω να σεβαστώ κάθε απόφαση συναδέλφου να μην κλείσει, αλλά είναι υποχρεωμένος βάσει νόμου να είναι ο ίδιος πάντα στη θέση του ή όταν απουσιάζει να αφήσει άτομο που πλήρει τις ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , αντικαταστάτη , έπειτα απο γνωστοποίηση στην αρμόδια Νομαρχία... Ειδάλλως, αν εμείς κάνουμε τις διακοπές μας , κ αφήνουμε εναν απλό υπάλληλο στη θέση, δε βλέπω το λόγο να μην έρθουν κ τα Boots στην Ελλάδα. Ο αγώνας πρέπει να είναι ομαδικός, με προτεραιότητα στην επιβίωση των μικρών φαρμακείων, κ όχι στον (αθέμιτο τις περισσότερες φορές) ανταγωνισμό κάποιων ΕΜΠΟΡΩΝ.

1 σχόλιο: